Siden sidst #6

Ting jeg er ked af i øjeblikket

  • At juleferien er slut. Ja lidt sent at erkende, men det er først gået rigtigt op for mig nu.
  • At tolkemarkedet er lort. Jeg elsker mit arbejde, men jeg har så meget lyst til at råbe PIK og skride! For dem, der ikke lige er totalt opdaterede på tolkemarkedet kommer her en liste over hvad der er galt med det: 1. Udbudsrunder, på et marked hvor det ikke er slutbrugeren der betaler. 2. Forsøg på monopolisering fra markedets største firma ved at dumpe den eneste pris på markedet, der ikke er udbudsstyret 3. Fyringsrunder i op til flere firmaer 4. Svindende antal døve (og dermed tolkeopgaver) på grund cochlear implant, der giver døve en form for hørelse 5. Myndigheder, der fraråder brug af tegnsprog til børn med cochlear implant, fordi det skulle “ødelægge” deres sprogtilegnelse (mens det anbefales at bruge babytegn til hørende babyer, fordi det stimulerer deres sprog…verden er mærkelig) 6. Highjackere, der skævvrider markedet ved at ansætte tolke i underbetalte freelancestillinger 7. Tolke, der på grund af usikkerheden på markedet går i panik og tror at alle andre tolke er ude på at stjæle deres opgaver.
    Så…PIK ligger lige på tungen af mig hele tiden – om jeg så må sige…
  • At mit Tuba-forløb er slut. Jeg har åbenbart en rimeligt lang latenstid, for nu hvor det er slut, er jeg kommet i tanke om hvor fucked up jeg egentlig er og hvor meget jeg har brug for terapi.
  • At Filosoffen har det svært for tiden. Formodentlig fordi jeg selv har det svært. Forpulede små spejle, er de børn jo.
  • Januar. Uddybning næppe påkrævet.
  • Optimisten stadig er arbejdsløs og begynder at overveje et job på månen. Eller bare Nyborg, men det er jo nærmest det samme. Så han ville skulle være væk hjemmefra hver.eneste.weekend. Den lader vi lige stå et øjeblik.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Siden sidst #6