Månedens plus-minus-liste

Ting, der gør mig depri for tiden:

 • Vi har modtaget en advokatregning på 16.000, som skal betales NU. Så vi tager da bare en måned mere på havregryn og tørt rugbrød…
 • På grund af ovenstående har vi været nødt til at låne penge af mine forældre, der derfor med vanlig omhu føler sig berettigede til at kritisere alt hvad jeg foretager mig.
 • Jeg skal gå ned i løn på grund af nedskæringer på mit arbejde. Skide god timing, når vi lige har købt fast ejendom.
 • Filosoffen har det stadig svært i skolen.
 • Hverdagen i hamsterhjulet er så dræbende kedelig og ensformig, at jeg har lyst til at skrige!
 • Det er blevet mørkt om morgenen!

Ting, der gør mig glad for tiden:

 • Jeg er begyndt på kandidatuddannelsen på lingvistik. (Blandt andet på grund af nedskæringerne på mit arbejde, så jeg kan sikre min fremtid, hvis jeg ikke kan fortsætte som tolk.) Jeg havde ikke forventet mig noget særligt af det, da det jo nærmest er en slags plan B, men nu synes jeg det er mega spændende! Det vækker masser af gode minder fra en svunden tid og jeg elsker at bruge tre timer på at diskutere konjunktioners funktion fra en kognitiv synsvinkel #nørdmednørdpå
 • Jeg har lært mig selv et nyt hæklemønster, så nu hækler jeg et håndklæde, det bliver virkelig fint.
 • Optimisten og Filosoffen har fundet hinanden her på det sidste, det er så sødt, når de krammer spontant.
 • Jeg er gået i gang med nr.10 bog af Jo Nesbø om Harry Hole. Man skulle ellers ikke tro, at jeg ville synes om at læse om alkoholiserede mænds problemer, men så længe der er mord og spænding involveret, sluger jeg det hele råt!
 • Filosoffen, aka Dyrlægen, har lige givet alle mine fiktive dyr et helbredstjek og hun har derefter skrevet sine diagnoser og behandlingsforslag ned i deres journaler. Det er så fint, at jeg har lyst til at sætte dem i ramme.2016-10-05-20-41-33

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *