At være ny blogger

At være ny blogger

Tror mest af alt jeg gerne vil være blogger fordi jeg har et billede i hovedet af mig selv siddende i en have (jeg bor på stenbroen…) med min computer og en kop kaffe ved min side, mens solen skinner og fuglene synger, helt sådan hvilende i mig selv og kreativ-overskudsagtig. Det er ikke helt det billede jeg lever op til lige nu: I skrivende stund ligge-sidder jeg i sofaen i natbukser og Optimistens t-shirt, med briller og bollehår (hvilket ville være cool nok, hvis vi rent faktisk havde bollet, men det er nærmere fordi jeg har lagt mig til at sove med vådt hår)… Så det starter jo meget godt, må man sige.

Før jeg gik i gang, tænkte jeg, at jeg hellere lige måtte sætte mig ind i, hvad det vil sige at blogge. Her fandt jeg forskellige gode råd til, hvad der gør en god blogger:

 • Man skal være med på de sociale medier
  Nå. Altså jeg har da en Facebook-profil, men er hverken på Instagram, Twitter, LinkedIn eller hvad de nu ellers hedder allesammen. Og jeg har heller ikke downloaded Pokemon Go, så allerede dér kan jeg jo godt se, at min bloggerkarriere sikkert bliver kort.
 • Man skal have fingeren på pulsen
  Ja. Altså. Jeg læste denne her artikel 59 tegn på at du ikke er så original som du går og tror
  i Euroman, hvor jeg så ikke kunne nikke genkendende til en eneste af de 59 ting. Ingen af dem. Overhovedet. Så enten er jeg sygt original – eller også er jeg bare seriøst umoderne… (Jeg hader i øvrigt også, når folk siger “Det er SÅ fint” med tryk på ‘så’. Stop det. Nu. Jeg er ligeglad med at det er moderne. I går var der en sygeplejerske på 50+, der sagde det i mit påhør. Not cool.) Så ok, min finger er måske lige et par centimeter eller ti fra pulsen, og hvad så? Jeg har da forstået det med hashtagsene! #hvorforskrivermanaltdetsjovepådennehermåde #deterjomegasværtatlæse#derståranalmidtidenførstesætning #dettogmigetminutatfindehashtagsknappenpåmincomputer.
  Se nu bare dér!
 • Man skal have en hobby eller en interesse, man ønsker at blogge om, noget man virkelig brænder for
  Øhh, altså jeg hækler da en del. Og løber nogle ture, når jeg har overskud tid. Men en hel blog om det alligevel? Bumbum, hvad brænder jeg så ellers for? Mit arbejde! Nej, der har jeg tavshedspligt… Nå… Uh uh, jeg er mor! Nej vent, det skriver alle de andre også om… Hmm…

Ja ok, jeg skal nok ikke sige mit job som tegnsprogstolk op lige med det første.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være ny blogger