Ensomhed, du gamle ven

Siden sidst #2

Elsker indlæg i punktform. Tiltaler min ordenssans. Og min dovenskab. Og så har jeg set hos de smarte bloggere, at det er in at lave sådan nogle serie-indlæg som man markerer med en havelåge. Så hermed siden sidst (#2):

 • Er jeg bestået mit første kandidatfag på lingvistik med et resultat i den øvre ende af skalaen. Man er tilfreds.
 • Har vi fået nøglen til lejligheden i Espergærde!
 • Har politiet sparket døren ind til lejligheden i Espergærde. Ved en fejl. Men man må da give dem, at de er ivrige efter at gøre deres job, politifolket oppe i Nordsjælland. Måske Københavns Politi kunne komme i lære.
 • Havde de spærret døren og udnævnt det til gerningssted, så vi ikke kunne komme ind i lejligheden før mandag. To dage, der kunne have været brugt på renovering, i stedet spildt og brugt på…ingenting.
 • Har jeg stenet Netflix i 8 timer i træk (!!) og spist 2 poser chips og et halvt kilo bland-selv-slik sammen med Optimisten. I ren frustration og apati over ikke at kunne renovere, mens vores lejlighed agerede gerningssted i politiets Cluedo.
 • Har vi besøgt Helsingør Politi og ventet en halv time på at de åbnede…(??). Mens vi ventede kunne vi underholde os med at se på meget unge mennesker vente på om de havde bestået deres teoriprøve. Var pludselig taknemmelig for at være der for at få ophævet en afspærring.
 • Har vi fået nøglen til vores lejlighed…igen…
 • Har jeg om-koordineret en million håndværkere! Eller tre, jeg har om-koordineret tre… Men det gjorde mig helt træt.
 • Har vi fået en underskrift og et stempel på, at vi har et erstatningskrav mod politiet. Politiet skylder os en ny dør. En form for omvendt konfiskering. Jeg kan lide det.
 • Har jeg meget ondt i min højre skulder efter at have filet energisk på noget tapet, der tilsyneladende har slået rødder. Svinetapet.
 • Har vi på grund af det uforudsete tilbageslag for renoveringsplanen måttet indkalde alt og alle til at hjælpe, om så det er min 80-årige svigerfar med dårlig ryg!
 • Har jeg helt ærligt fældet en lille frustrationståre i dag over det hele. Muligvis fordi jeg ikke havde fået nok at spise. Nogle gange er jeg ligesom et barn.
 • Har jeg glædet mig over snevejret: det giver sådan et godt arbejdslys…
 • Har jeg drukket varm kakao med flødeskum for første gang i umindelige tider. Det hjalp lidt på det hele. Havde glemt at kakao har den effekt.
 • Er min far begyndt at drikke igen. Man skulle tro at hans nærdødsoplevelse havde lært ham noget. Tilsyneladende ikke. Men det har lært MIG noget, så når jeg ikke lige renoverer og flytter og arbejder må jeg tænke over, om jeg skal cutte kontakten til min familie. Sådan for good. Jeg tror jeg er færdig.
 • Har jeg meget apropos og virkelig passende fået plads i en TUBA-gruppe (terapitilbud for voksne børn af alkoholikere). Det er sådan en internatgruppe, hvor jeg skal ud i en skov med en masse fremmede mennesker og en terapeut for at kickstarte terapiforløbet. Preben har sine tvivl om det nu også bliver rart for os. Jeg har sagt til ham, at det tjener et højere formål.
 • Er jeg startet på et nyt kandidatfag, makro-sociolingvistik. Tror det bliver spændende! Har dog lagt hårdt ud med at pjække i dag til fordel for min ven, spartlen. Følte ikke helt den satte pris på mit offer dog.
 • Er Filosoffens angst i bedring igen. Det har hjulpet betragteligt på det hele at hun har fundet sig en BFF i klassen. De fandt vist hinanden i en fælles begejstring for gnavere.
 • Kører der et program i baggrunden med en mand med tatoveringer og store overarme, der præsenteres med teksten: Dante, Tottenham-fan. Guddommeligt komisk, om jeg så må sige…
 • Har jeg, på trods af kuldsejlede renoveringsplaner, tilsyneladende endnu ikke mistet min sans for humor
 • Eller min beskedenhed

6 kommentarer

 • lærke johansen

  Tillykke med eksamen og nøglerne ( selvom der var en lille omvej). Vi havde også genstridigt tapet i vores bryggers da vi flyttede ind, men tricket var at tage en spand vand og en svamp og så pøse rigelige mængder vand på væggen, lade det stå i 20-30 min og så var det en drøm at få af. 😊
  Ps. Jeg elsker Preben og forstår hans bekymring, men engang imellem må man gøre ting for det højere måls skyld. Også selvom det så er teambuilding i en skov. Hvor det sikkert regner og er koldt og man skal lave tossede øvelser for at bryde isen. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skilsmissemor

   Tak for tippet! Vi har fået hele lortet af nu, men shit for et hestearbejde! Og ja, Preben ved det også godt – han har bare lige brug for at ytre sig indimellem 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • www.rikkes-planet.dk

  tillykke med den veloverståede eksamen.
  Godt at høre, at det går bedre med hendes angst.
  Fedt med lejligheden, bortset fra døren, håber i alligevel skulle have den skiftet i budgettet, så i nu kan få en fin en på polities regning.
  God renovering.
  kh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Først og fremmest vil jeg lige fortælle, at jeg NYDER din blog! Dejlig uprætentiøs og ærlig – skønt!
  Dernæst vil jeg lige give thumbs up for TUBA. De har vist reddet mit liv. 2 års terapi (både gruppe og individuelt) har givet mig ro og afklaring, hvilket et hav af andre terapeuter inden ikke havde haft succes med. De kan deres shit de der tuba folk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skilsmissemor

   Tak for de pæne ord 🙂 Og fedt at høre med Tuba, glæder mig også til at komme i gang!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ensomhed, du gamle ven