Billigt til salg...

Flyttefilosoferen

Ting jeg glæder mig til, når vi flytter:

 • At jeg ikke længere kan høre naboens barn køre rundt med sin gåvogn. Det er meget hyggeligt, men altså nu har vi hørt det, han kan gå, det er flot, now hush little baby
 • At jeg til gengæld kan høre vinden suse i træerne. Det er ren zen.
 • At jeg kan gå en tur ved stranden sådan en vinterdag som i dag og blive rusket godt og grundigt igennem af vinden, så kinderne bliver helt røde og varme bagefter.
 • At køre med tog til og fra arbejde. Ja, tro det eller lad være, men shit hvor jeg glæder mig til at have en halv times fred før og efter arbejde hver dag!
 • At kunne følge Filosoffen til en fritidsaktivitet – på cykel!
 • At kunne bygge snemand lige uden for vores vinduer.
 • At have udsigt til noget grønt! Herfra hvor jeg sidder nu – kan jeg intet som helst se, da det er bælgmørkt kl fucking 17! – men hvis ikke der var, ville jeg kunne se et kæmpestort vægmaleri af en kvinde i en form for omfavnelse med en måge med underteksten: “WHEN WILL I GET LAID?”. Meget kunstnerisk-underligt. Har altid været lidt bekymret for damen. Er hun mon til fugle? Har hun haft en ulykkelig barndom? Ingen ved det. Glæder mig til at kigge ind i en trækrone i stedet.
 • At mit barn går i en almindelig folkeskole. Jeg er slet ikke rummelig nok til en kristen friskole.
 • At have en altan, der er stor nok til, at man kan gå ud på den og rent faktisk lukke døren uden at skulle have det ene ben ud over kanten eller ofre sin stol for det.
 • At få spisekøkken. Der er jo et rend uden lige frem og tilbage mellem køkken og stue blot for at indtage en skål havregryn med mælk! Fremover vil jeg indtage alle måltider siddende på en stol direkte under køleskabet. Så kan jeg lige læne mig til siden og smide tallerkenen i opvaskeren bagefter. Det bliver pisse godt.
 • At eje mit eget hjem! – sammen med Optimisten dog, som har forbløffende mange holdninger til, hvordan det skal indrettes, hvad er nu det?
 • At føle mig som sådan en voksen én, der går til generalforsamling i sin ejerforening. Så så man lige mig spørge ind til revisorpåtegningen og det fremsatte vedtægtsændringsforslag! Ok det gør jeg så nok ikke, der kommer sikkert til at være en ny sæson af en eller anden serie, jeg hellere vil bruge min onsdag aften på. But still!
 • At kunne sende Filosoffen udenfor og løbe krudtet af, når hun kl 19.10 på en almindelig tirsdag aften pisker rundt i stuen som en flue om en lampe (hvad sker der i øvrigt for det, hvorfor er lamper bare the shit for en flue at fise rundt om??). Så vil jeg med den største fornøjelse sige: “Løb og andre former for atletiske udfoldelser foregår på de dertil egnede udendørsarealer!”
 • At bo i stuen! Hold nu kæft hvor har jeg stået mange gange nede på gaden og opdaget, at vi har glemt Filosoffens hue eller vanter. Det har hver gang kostet en tur i H&M alene fordi jeg simpelthen ikke magtede at vade op til 4.sal igen for at hente dem! Så allerede dér kommer jeg jo til at spare en hel del ved at flytte – I skal bare se, om et år har vi råd til at rejse en uge sydpå for alle de penge, jeg ikke længere bruger på ting jeg ikke gider at hente oppe i det høje!
 • Ikke at kunne mærke trafikkens vibrationer i gulvet eller kunne høre 66’eren åbne og lukke dørene hvert 10. minut.
 • At få et gæsteværelse/kontor/opbevaring af ubestemmeligt inventar (shhh, det sidste ved Opstimisten ikke noget om, han tror vist bare han skal have sig et kontor med en virkelig behagelig kontorstol med armlæn og et hæve-sænkebord. Tsk, tsk! Han bliver klogere…)
 • At sidde i min virkelig upraktiske, men utroligt flotte lænestol i hjørnet af den nye stue og kigge ud på træerne og buskene og nyde at være til. Og måske skrive et blogindlæg. Hvis jeg kan løsrive mig fra trækronen.

  billede

  En skitsebog fra Tiger, som jeg tydeligvis burde eje…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billigt til salg...