Mor, (bonus)far og delebarn #2

1st World Problems

I går så jeg et par afsnit af det DR-program, der hedder “Skru tiden tilbage til 1950’erne”. Det var fandeme sjovt – og virkelig tankevækkende! For åh hvor kan jeg dog have ondt af mig selv, når jeg skal have hverdagen i hamsterhjulet til at fungere. Så hårdt og uoverskueligt det hele er, når man skal hente barn og lave mad og rydde op efter aftensmaden – indtil jeg lige erkendte, at jeg ikke står og skal rulle min egen rullepølse eller hente vand i brønden for at kunne lave kaffe… Så blev jeg pludselig helt taknemmelig over mit nutids-liv med opvaskemaskine og vand i hanen og pålæg, jeg ikke selv har rullet… Derfor kom jeg også til at tænke over de små ting i hverdagen, som plejer at pisse mig af – men som måske ikke er de vildeste problemer sådan set i det store billede… Her er nogle af dem:

 • Når man lige har fået sat sig godt tilrette i sofaen med dyne og kaffe og computeren på skødet og så opdager, at nøglekortet til Nem-id ligger i den anden ende af lokalet.
 • Når man har fået nyt dankort og derfor skal ind og ændre betalingsoplysninger f*ing alle steder!
 • Når man først opdager, at der ikke er mere mælk, EFTER man har lavet kaffen.
 • De dér håndtørre-dimser på offentlige toiletter, der giver én tinnitus mens den blæser alt vandet op i ens ærme.
 • Når der står “2 minutter tilbage” på vaskemaskinens display, men det i menneskeminutter i virkeligheden betyder 25.
 • Når selvscanningskasserne ikke har fattet, at man har sin egen pose med, så den begynder på katastrofeblinket og den 16-årige Føtex-medarbejder er nødt til at komme og låse den op.
 • Når man ser en serie og streaming-tjenesten ikke automatisk går videre til næste afsnit.
 • Når indkøbsvognen har en forkærlighed for at køre mod højre.
 • Når musikskolen på den anden side af gården øver klarinet.
 • Når folk på Christiania-cykler kører ind foran én ved et lyskryds, mens man holder for rødt.
 • Forældreintra.
 • Når nogen har lagt et æbleskrog i ens cykelkurv.
 • Når lynlåsen på ens jakke sidder fast halvvejs nede.
 • Når underteksterne er forsinkede eller foran.
 • Når det gode vejr stopper den dag, man har fået vokset ben.

Jeg tror min mormor ville give mig en lussing, hvis hun hørte mig bitche over de her ting…

1b1wzb

4 kommentarer

 • Maya

  Jeg er stort set enig i alt (har heldigvis ikke en musikskole på den anden side af gården) men især den med vaskemaskinen! Hvad fanden sker der lige med det? Hvorfor er vaskemaskiner sådan nogen løgnere?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Skilsmissemor

   Jeg forstår slet ikke funktionen, den er jo ingenting værd, når den ikke tæller i reel tid!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Den første liste nogensinde hvor jeg er enig i alt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mor, (bonus)far og delebarn #2